NOI proiecte în cadrul SPITALUL Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”

Calitatea actului medical este determinată în mare parte și de dotările de care dispune o unitate medicală, motiv pentru care investițiile în spitalele ieșene continuă. Astfel, pentru modernizarea Blocului Operator de la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, urmează să se achiziționeze echipamente de 30 de milioane de lei.

Citeste si   Ce prevede Ordonanţa Militară nr. 8! Ministerele şi PRIMĂRIILE asigură hrana şi locuri de CAZARE pentru personalul MEDICAL

Licitația pentru aparatură se va desfășura pe patru loturi:


Lotul 1, cu o valoarea estimată la 7.568.000 lei, presupune achiziționarea de sisteme avansate de integrare intraoperatorie- presupune cumpărarea unui sistem integrare imagistică sală, a unui sistem de neuronavigație avansat, inclusiv microscop operator și un sistem de neuromonitorizare intraoperatorie.


Lotul 2, cu o valoare de 8.208.440 lei, presupune achiziționarea de dispozitive medicale pentru sala de operații neurochirurgie.


Lotul 3, cu o valoare de 231.800 de lei, presupune achiziționarea de echipamente medicale pentru sala de operații neurochirurgie.


Data limită de depunere a ofertelor este 11 noiembrie 2019, ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ