Share

Antibiotice Iași a donat 50.000 lei Spitalului de Copii Iași

Către,

S.C. ANTIBIOTICE S.A 

În atenția Domnule Director General Ioan Nani

 Stimate Domnule Director,

Vă mulțumim pentru suma de 50.000 lei donată în scopul susținerii achiziționării de aparate medicale,  materiale sanitare și medicamente pentru copiii internați precum și pentru cadrele medicale care îi îngrijesc, în contextul pandemiei de SARS – CoV – 2/COVID – 19.

Întrucât în această perioadă cheltuielile cu materialele de protecție au crescut semnificativ, suma donată de compania d-voastră a fost mai mult decât binevenită.

Prin intermediul acestei scrisori, dorim să vă asigurăm că aceasta va fi folosită cu maximă responsabilitate și își va găsi destinația în totalitate pentru achiziția de materiale și echipamente sanitare necesare în acest context.

MANAGER,

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

Ec. Corneliu MIHAI


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ