Share

Spitalul de Neurochirugie din Iași a adoptat o serie de măsuri suplimentare de protecție împotriva infectării cu COVID 19

Decizia vine în urmă ce unitatea medicală a fost desemnată să preia pacienți confirmați cu coronavirus în situația în care Spitalul de Boli Infecțioase nu va mai face față internărilor.

După pregătirea primelor 16 paturi complet dotate și utilate de la secția de Terapie Intensivă, crearea culoarelor speciale pentru bolnavii cu Covid 19, la spital au fost create și ecluze sterile. În aceste spații se asigură decontaminarea personalului medical și se protejează zonele sterile de contaminarea cu virusul pandemic.
Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” este pregătit să spitalizeze până la 54 de pacienți în stare gravă, infectați cu coronavirus”, potrivit reprezentanților spitalului.

Citeste si   MUNCITORI mai MULȚI - rata de INFECTARE cu COVID-19 mai MARE: ”Sunt de acord ca OAMENILOR ce lucrează în FABRICI să li se asigure TRANSPORTUL”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ