Share

Spitalul Județean Suceava a fost închis și transformat în spital special pentru tratarea coronavirus după ce numărul cadrelor medicale din Spitalul Județean infectate cu noul coronavirus a ajuns la 52

În urma situației petrecute la Suceava, spitalul a fost închis și va fi transformat în spital pentru COVID-19, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru. După ce va fi dezinfectat 48 de ore, la spitalul din Suceava urmează să fie detașați medici de la spitalele din județ, dar și din alte județe.

Citeste si   (P) VIDEO I Viorel SEREDENCIUC, PNL Suceava: ”PNL și-a PROPUS o creștere ECONOMICĂ în următorii PATRU ani de 6%”

Începând din această dimineață, Spitalul Municipal Rădăuți a devenit spitalul de resort la nivelul județului Suceava.

„Tot ceea ce înseamnă urgențe medicale la nivelul întregului județ va ajunge la Spitalul Municipal Rădăuți. Am purtat discuții cu DSP Suceava și cu Serviciul de Ambulanță care m-a anunțat că ambulanțele sunt pe drum către Spitalul Municipal Rădăuți. În momentul de față avem stocuri de materiale care ne pot asigura funcționarea în condițiile care tocmai s-au modificat pentru un termen mai scurt decât termenul care era anterior, pentru aproximativ o săptămână, zece zile”, a declarat, într-o conferință de presă, Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

Azi dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava 18 medici și 9 asistenți medicali erau confirmați pozitiv, numărul acestora crescând pe parcursul zilei.

Citeste si   FOTO I VIDEO Ziua Națioanlă a României a fost sărbătorită fără fast în acest an la SUCEAVA

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ