Două ventilatoare și 20 de kituri vor fi trimise Spitalului Municipal Rădăuți

”Cele două ventilatoare vor ajunge pe Secția Anestezie Terapie Intensivă și în felul acesta vom ajunge la un total de 9 ventilatoare pe această secție. Cu această ocazie vreau să mulțumesc conducerii Ministerului Sănătății pentru sprijinul acordat, mai ales în condițiile în care numărul pacienților direcționați către spitalul nostru a crescut foarte mult, în special în ultimele săptămâni”, a declarat Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

Citeste si   Crucea Roșie SUCEAVA a DONAT 660 COMBINEZOANE Secției de Boli Infecțioase a SJU Suceava: ”Continuăm CAMPANIA de PROTEJARE a personalului MEDICAL”

Traian Andronachi speră ca Ministerul Sănătății să dea curs și altei solicitări pe care a transmis-o de mai multe ori și anume: includerea Spitalul Municipal Rădăuți în categoria spitalelor de urgență.

”Îndeplinim aproape toate condițiile pentru a fi spital de urgență de categoria a II-a, iar ceea ce ne mai trebuie este o chestiune minoră care poate fi rezolvată printr-un simplu parteneriat.

Sper să primim această catalogare pentru a putea beneficia de sume mai mari de bani de la buget, ceea ce ne-ar permite să tratăm mai bine pacienții care ajung la noi”, a mai declarat Traian Andronachi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ