Share

În fiecare lună aproximativ 2.000 de oameni aleg să fie tratați la Spitalul „Providența”. Și în fiecare zi aproape 140 de persoane lucrează pentru binele lor. Domnul inginer Marinel Talpeș, director al Spitalului „Providența”, a detaliat în cadrul unui interviu ce înseamnă această unitate medicală creștină, locul în care pacienții își doresc să revină, uitând că au venit să se facă sănătoși.

”Spitalul „Providenţa“ are o capacitate de 102 paturi în secţiile de Oftalmologie, Gastroenterologie, Recuperare Medicală, Medicină Internă, Chirurgie şi Cardiologie. Spitalul dispune de 2 săli de operaţie, o unitate de Terapie Intensivă, laborator de analize medicale şi compartiment de Radiologie şi Imagistică. De asemenea, pacienţii internaţi în saloanele şi rezervele unităţii medicale beneficiază de dotări ultramoderne la standarde europene. Valorile în care credem şi care ne ghidează în activitatea noastră sunt: competenţă, solidaritate, dedicare, integritate şi credinţă.” spune Marinel Talpeș, director al Spitalului „Providența” mai multe pe providentamedical.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ