Share

Astăzi, 18 noiembrie 2020, ZentaHub a organizat o conferință de presă care a avut ca scop prezentarea proiectului ”SpotTheFake – integrarea AI-ului în lupta împotriva traficului ilegal de bunuri”. 

Ce își propune proiectul?

Deoarece comerțul cu produse contrafăcute reprezintă în zilele noastre mai mult de 3.3% din întregul comerț mondial, ZentaHub își propune să construiască o nouă platformă sub forma unei aplicații mobile care vizează identificarea produselor contrafăcute utilizând camera smartphone-ului și capacitățile remarcabile de învățare ale rețelelor neuronale convoluționale împreună cu o abordare a procesului de detecție în mai multe etape. 

Citeste si   1 Decembrie, Ziua NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI! Semnificațiile și ISTORIA acestei DATE

ZentaHub își dorește să ofere cumpărătorilor un instrument de încredere cu care să poată verifica cu ușurință autenticitatea produsului deținut.

Deoarece traficul de produse contrafăcute are un impact negativ direct asupra sănătății (“Organizația Mondială a Sănătății” a raportat în 2017 că veniturile din medicamente false au reprezentat 15% din valoarea pieței farmaceutice mondiale), SpotTheFake va putea fi utilizată de către autoritățile competente în combaterea transportului de produse contrafăcute.

Citeste si   Fără petreceri în aer liber de Revelion în Italia. Noi restricții, analizate săptămâna aceasta

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ