Share

Fața nouă a Stadionului ”Emil Alexandrescu” din Iași va costa 1.5 milioane de lei

Ieri, 17.09.2029, au început lucrările de înlocuire a suprafeței de joc la Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iasi. Suprafața terenului de joc a fost decopertată, iar în scurt timp se va trece la montarea noii instalații de încălzire, după care se va lucra la drenaj, urmând ca în final să fie montat un nou covor de iarbă. Pentru acest proiect, Consiliul Local Iasi a alocat suma de 1,5 milioane de lei.

Citeste si   Cum se vor desfășura la IAȘI manifestările DEDICATE aniversării Unirii Principatelor ROMÂNE

Procesul de aprovizionare a cablului de degivrare, care va fi amplasat sub suprafața de joc a terenului, va dura aproximativ 7 săptămâni cu tot cu montare

Municipiul Iași a găsit doi producători pentru cablul de degivrare, unul în Danemarca și unul în Franța. Ei vor putea livra cablul necesar în termen de șase săptămâni de la data emiterii comenzii. După cele șase săptămâni va urma efectiv montarea suprafeței finale.

Citeste si   CERCETARE transfrontalieră pentru PREVENIREA și controlul hepatitei E

Restul lucrărilor, precum instalațiile de udare, rigolele și partea de drenuri, depind de Primăria Municipiului Iași. Dacă lucrurile se desfășoară într-o ritmicitate corectă, în două luni și jumătate ieșenii se vor putea bucura de o nouă suprafață de joc.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ