Au început să fie montați stâlpii cu indicatoarele inscripționate cu denumiri de străzi în municipiul Iași

Municipalitatea a achiziționat 100 de stâlpi ornamentali cu câte două indicatoare tip săgeată inscripționate cu denumiri de străzi.

Stâlpii vor fi montați în zona centrală, 1.800 de indicatoare cu denumiri de străzi pentru alte zone decât cea centrală și 4.400 de numere poștale pentru imobile.

Valoarea contractului, câștigat de SC IC Creative SRL, este de 272.000 lei.

„Era o deficiență pe care o aveam. Nu avem un parteneriat scris, dar între noi și operatorii de turism din Iași trebuie să fie o permanentă legătură. Pe lângă utilitatea practică, achiziționarea acestor bunuri va aduce un plus de civilizație și urbanitate în orașul nostru. Aceste bunuri au o utilitate informativă și ornamentală și contribuie în acest fel și la deschiderea tot mai accentuată a orașului nostru față de turiști. Ușurăm și munca serviciilor poștale, dar dăm și vizibilitate în ceea ce privește organizarea administrativă a Iașului”, a declarat edilul.

Primăria a mai achiziționat și 50 de panouri de informare pentru spațiile publice intens circulate și 80 de stâlpi de iluminat ornamentali cu două brațe, care vor fi montați în parcuri. Câștigătorul licitației a fost aceeași firmă menționată, valoarea contractului fiind de 737.150 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ