Share

Joi, 17 Nov, orele 20:00 va invitam la o seara de Stand-up Comedy alaturi de doi tineri frumosi si talentati!

Ana-Maria Calițaana-maria-calita

este actrță, joacă în spectacole pentru copii și adulți, dar face și stand up comedy, pentru că ea crede într-o lume perfectă unde toți oamenii ar trebui să râdă neîncetat. A urcat pe scenă alături de mulți comedianți și este printre puținele femei din România care abordează acest gen de umor.

cata-dumCata Dum 

Fratele meu, Cristian Dumitru facea stand-up comedy de ceva ani. La inceput mergeam cu el la spectacole si recunosc ca incepuse sa-mi surada ideea de a incerca si eu cateva glume in fata publicului. Mi-am luat inima in dinti si am urcat la un open mic cu un material de 10 minute. 

Eram atat de emotionat ca tremuram mai ceva ca un bolnav de parkinson. Oamenii au ras, au aplaudat si asta mi-a dat curaj. Apoi am urcat alaturi de majoritatea comediantilor cunoscuti de la noi. Am facut parte timp de un an de zile din cel mai mare proiect de stand-up comedy pentru romanii din Londra : “The Romanians Are Coming” care s-a bucurat de un real succes in cadrul romanilor stabiliti acolo. Cred ca m-am laudat destul. Cel mai bine vino joi sa vezi ce pot!

Mai multe pe: Stand Up Comedy at Fabrik


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ