Share

Claudiu TEOHARI este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol

Claudiu TEOHARI este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Citeste si   Cât de mult ne afectează FUMATUL în lupta sistemului IMUNITAR cu bolile

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptamanală de umor, numită „După bloguri”,  iar în 2010 a debutat ca actor în filmul ”WebSiteStory” regizat de Dan CHIȘU. În prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborari cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile) într-un mod original.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII IEȘENI! Transportul PUBLIC va fi GRATUIT începând de ASTĂZI

Evenimentul va avea loc pe data de 1 august 2019, în Amfiteatrul Palas, începând cu ora 21.30.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ