Share

Programul Star-Up Nation continuă și în anul 2020, însă sub altă denumire însă tot cu finanțări nerambursabile pentru firmele la început de drum. La ediția a treia a programului pot aplica firme care nu sunt mai vechi de data de 30.01.2017, care au deja formă de SRL sau SRL-D și care nu au datorii la stat.

Citeste si   VICTORIE zdrobitoare pentru PSD la BOTOȘANI! Social-democrații au câștigat PRIMĂRIA, CONSILIUL JUDEȚEAN și acum se discută și de majoritatea în CONSILIUL LOCAL

Cele mai mari șanse de câștig le au firmele din industriile servicii și pro­ducție (care au un punctaj de cate 30 de puncte – din totalul de 100). De aseme­nea, un punctaj mare este acordat și pentru firmele care se deschid în localități (rural sau urban) în care exista deja maxim 4 IMM-uri la 100 de locuitori (20 de puncte).

Citeste si   Bogdan DĂSCĂLESCU, candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Botoșani: „Am votat cu gândul la viitorul județului Botoșani și la locul privilegiat pe care ar putea să îl ocupe în următorii 4 ani”

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ