Share

O alertă similară a indicat ambasada SUA de la Ankara anul trecut pentru Turcia. Ulterior, teritoriul turc a fost ținta unei destabilizări prin multiple atacuri și tentative dejucate

Alerta este valabilă până la 1 septembrie, relatează Reuters.

Departamentul american de Stat a emis o alerta de călătorie pentru Europa, avertizând cetățenii americani că ar trebui să fie atenți la amenințarea continuă a atacurilor teroriste.

Citeste si   Vladimir Putin, propus de un scriitor rus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

În această alerta, Departamentul american de Stat amintește de atacurile recente din Franța, Rusia, Suedia și Marea Britanie. Totodată, diplomația americană susține că grupurile teroriste Statul Islamic și Al-Qaida ”au abilitatea să plănuiască şi execute atacuri teroriste în Europa”.


CITEȘTE ȘI …

Tensiunile din Coreea escaladează. Scutul american antirachetă THADD din Coreea de Sud este operațional


Malluri, instalaţii guvernamentale, cluburi, restaurante, locuri de rugăciune, parcuri, aeroporturi şi alte locuri sunt posibile ţinte ale unor atacuri, avertizează Departamentul de Stat în această alertă.

Citeste si   SUA acordă încă două luni Irakului pentru a se aproviziona cu energie din Iran

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ