Share

Marcica Belearta Mononoke, o tânără care suferă de scleroză multiplă, a fost umilită de statul român

Ea primea o pensie de handicap de 39 de lei lunar. Marcica scrie poezii, iar o editură a decis să îi publice un volum. Din vânzarea cărții, Marcica Belearta Mononoke a avut profit de 260 de lei și a aflat că pensia ei de 39 de lei se suspendă pe trei ani fiindcă a încasat ilicit bani din vânzarea cărții.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Cazul tinerei Laura Florescu, cunoscută pe Facebook ca Marcica Belearta Mononoke, a fost prezentat pe reţeaua de socializare de Corina Băcanu:

Doamnelor, domnilor, se pare că ei au învins. Nu m-am gândit niciodată să plec din România. Niciodată. Dar se pare că ăștia chiar trebuie să rămâna fără sursa lor de furt. Marcica Belearta Mononoke e bolnavă de scleroză multiplă. Primește de la Statul Român pensie de handicapat 39 de lei pe lună. Atunci când poate, scrie poezii. O editură a decis să îi publice poeziile. Din vânzarea cărții, prietena mea a avut un profit de 260 de lei. Azi a primit hârtii acasă că pensia ei de 39 de lei se suspendă pe 3 ani fiindcă a încasat ilicit bani din vânzarea cărții. Această țară a devenit prea greu de suportat. Atâta umilință, atâta scuipat, atâta jeg și abjecție sunt greu de îndurat chiar și pentru un om care își iubește țara. Mă declar complet înfrântă”, a declarat Corina Bacanu, conform Ziarul de Iași.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ