Share

Ștefan Mandachi a primit miercuri seară (30.09 -n.r.) din partea Primăriei Sucevei, titlul de Cetățean de Onoare a Sucevei pentru implicarea sa în perioada pandemiei de Covid-19.

Omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, a avut mai multe acțiuni de binefacere pe perioada pandemiei. Acesta a pus la dispoziție gratuit unul din hotelurile pe care îl administrează cadrelor mediale, a livrat mâncare atât cadrelor medicale din acea perioadă cât și pacienților infectați cu Covid-19 din spital, a pus la dispoziție secției de Boli Infecțioase o unitate mobilă ATI, a strâns fonduri pentru a ajuta Spitalul Județean Suceava.

Citeste si   Deputatul PNL Ioan BALAN scrisoare deschisă către Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN

” Eu am aflat foarte recent de titlul care urmează să îl primesc și mă onorează foarte mult”

” Eu am aflat foarte recent de titlul care urmează să îl primesc și mă onorează foarte mult acest titlu, îl primesc cu mare drag și este un semn de recunoștință pentru toți oamenii care m-au ajutat în toate proiectele mele pentru că nici unul dintre proiecte nu l-am făcut singur”, a declarat Ștefan Mandachi.

Ștefan Mandachi a renunțat la tot ceea ce înseamnă business pe perioada pandemiei și s-a focusat pe strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente medicale, măști, combinezoane și tot ceea ce a fost nevoie în acea perioadă „neagră” pentru județul Suceava.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu i-a înmânat personal diploma de Cetățean de Onoare al Sucevei și a declarat că este un titlu binemeritat de Ștefan Mandachi, în semn de respect și de mulțumire, pentru ajutorul dat Sucevei în carantină.

Tot miercuri seară (30.09 -n.r.), Ștefan Mandachi și-a lansat și propriul film „30 ani și 15 minute„, la Cinema City din Iulius Mall.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ