Share

 

Ștefan Oprea este senator PSD de Prahova la al doilea mandat și a fost ministrul mediului de afaceri în Cabinetul condus de Viorica Dăncilă, timp de aproape doi ani, din 29 ianuarie 2018 până în 4 noiembrie 2019, după ce guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură pe 10 octombrie 2019.

Decizia desemnării lui Oprea ca lider de grup a fost luată miercuri , după ce Radu Preda a demisionat din PSD pentru că nu a fost propus pentru un loc eligibil pe listele de la Senat. El a anunțat că va candida pe primul loc la Senat, pe listele PMP, în aceeași circumscripție – Dolj.

Citeste si   Iohannis, despre învățământul online: E cert că elevii și părinții pierd mult fiindcă nu se pot desfășura orele fizic

Ștefan-Radu Oprea deschide lista de candidați PSD Prahova pentru Senat la alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie.

Fostul lider al senatorilor PSD Radu Preda a anunţat că va deschide lista PMP Dolj la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator.

Radu Preda a explicat , într-un mesaj pe Facebook, că  după 14 ani în PSD, echipa social-democraţilor i-a propus o candidatură la Camera Deputaţilor pe locul 11, „la rezerve”.

Citeste si   După Dan Barna, un alt lider USR este INFECTAT cu coronavirus

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat şi după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca şi senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca şi candidat la Camera Deputaţilor pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri şi fără jumătăţi de măsură. (…) ( …) Drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1”, a scris Radu Preda marţi pe Facebook

Citeste si   Gabriela Firea: PSD exclude dialogul doar cu PNL

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ