Share

Nu chiar toate E-urile din alimente sunt nocive, dar cele mai multe dintre ele trebuie evitate, ne recomandă medicii. 

Din nefericire, cei mai periculoși aditivi alimentari se află pe lista cu ingrediene a unui număr foarte muilte produse pe care le găsim în supermarket.

Citește cu atenție eticheta și evită alimentele care conțin:

  • Aspartam – E951
  • Sirop de porumb
  • Glutamat monosodic E621
  • Coloranți albastru E133, roșu E124 și galben E 110/E102
  • Sulfit de sodiu E221.
Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ