Strada Cuza Vodă din Valea Lupului se află într-o stare deplorabilă de mai mulţi ani, din cauza indiferenţei Primăriei Valea Lupului

Un locuitor de pe această stradă, face o postare publică, arătând bătaia de joc a Primăriei Valea Lupului, la adresa cetăţenilor care locuiesc pe această stradă şi care se confruntă zilnic cu o situaţie de nedescris.

Catalin Stefan MihaiCam aşa arată Strada Cuza Vodă în faţă la complexul Soleia, după promptă a angajatilor de la primărie. Mi se pare o bătaie de joc la adresa noastră, a comunitătii…o intervenţie de 2 lei… Pe această cale, invit toate familiile care locuiesc la cele 3 blocuri Soleia, plus cei care folosesc această stradă, să sune la primărie (la fel cum voi face si eu) pentru a cere explicatii”.

Reacţiile altor locuitori, nu au întărziat să apară. Catalin Stefan Mihai „Se va face in anul 2030 poate…Problema este că primaria s-a lăcomit la 160 metri liniari, crezând că poate dezvoltatorul Soleii îl va face….cam asa este povestea pe scurt pentru cei ce nu stiu”. Costel Cojocaru „Proiectul cu Str. Cuza Voda, pentru asfaltare, a fost semant prin 2010”, Predescu Ciprian  „primăria este bucuroasă când oamenii fac treaba ei. Primăria care nu respectă Legea care îi obligă să întretină drumul public?” Cristian Lucutar  „să îşi facă viza de reşedinţă. Ideea e că votul contează, altfel ne mănâncă Mihailuc înca 4 ani”.

În urma acestei postări, locuitorii de pe această stradă, susţin că singura soluţie în rezolvarea acestei probleme, este să se ocupe personal, deoarece primarul, Dumitru MIHALIUC nu este interesat de situaţia actuală şi nu a demarat nicio lucrare de reabilitare a străzii Cuza Vodă în ultimii ani.

Vacanţe de VIS pe bani publici la PRIMĂRIA VALEA LUPULUI. Primarul MIHAILUC trece totul la secret!

2 COMENTARII

  1. Strada Cuza Vodă e asfaltata – mai putin partea din foto – care e mai putin de 5% din strada Cuza Voda. Autorul nu prezinta corect situatia.

    In plus, proprietarii acelor apartament au vazut prea bine cum arata zona cand au cumparat apartamentele. Majoritatea strazilor din Valea Lupului arata asa – mai putin cele 3-4 asfaltate.

    Pe scurt, trebuiau sa caste ochii si la zona, nu doar la pretul de achizitie. Pana la urma, e un sat, nu oras.

LĂSAȚI UN MESAJ