Share

Strada Cuza Vodă din Valea Lupului se află într-o stare deplorabilă de mai mulţi ani, din cauza indiferenţei Primăriei Valea Lupului

Un locuitor de pe această stradă, face o postare publică, arătând bătaia de joc a Primăriei Valea Lupului, la adresa cetăţenilor care locuiesc pe această stradă şi care se confruntă zilnic cu o situaţie de nedescris.

Catalin Stefan MihaiCam aşa arată Strada Cuza Vodă în faţă la complexul Soleia, după promptă a angajatilor de la primărie. Mi se pare o bătaie de joc la adresa noastră, a comunitătii…o intervenţie de 2 lei… Pe această cale, invit toate familiile care locuiesc la cele 3 blocuri Soleia, plus cei care folosesc această stradă, să sune la primărie (la fel cum voi face si eu) pentru a cere explicatii”.

Reacţiile altor locuitori, nu au întărziat să apară. Catalin Stefan Mihai „Se va face in anul 2030 poate…Problema este că primaria s-a lăcomit la 160 metri liniari, crezând că poate dezvoltatorul Soleii îl va face….cam asa este povestea pe scurt pentru cei ce nu stiu”. Costel Cojocaru „Proiectul cu Str. Cuza Voda, pentru asfaltare, a fost semant prin 2010”, Predescu Ciprian  „primăria este bucuroasă când oamenii fac treaba ei. Primăria care nu respectă Legea care îi obligă să întretină drumul public?” Cristian Lucutar  „să îşi facă viza de reşedinţă. Ideea e că votul contează, altfel ne mănâncă Mihailuc înca 4 ani”.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

În urma acestei postări, locuitorii de pe această stradă, susţin că singura soluţie în rezolvarea acestei probleme, este să se ocupe personal, deoarece primarul, Dumitru MIHALIUC nu este interesat de situaţia actuală şi nu a demarat nicio lucrare de reabilitare a străzii Cuza Vodă în ultimii ani.

Vacanţe de VIS pe bani publici la PRIMĂRIA VALEA LUPULUI. Primarul MIHAILUC trece totul la secret!

Citeste si   Managerii marilor COMPANII se implică în CAMPANIA de VACCINARE

Share
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Strada Cuza Vodă e asfaltata – mai putin partea din foto – care e mai putin de 5% din strada Cuza Voda. Autorul nu prezinta corect situatia.

    In plus, proprietarii acelor apartament au vazut prea bine cum arata zona cand au cumparat apartamentele. Majoritatea strazilor din Valea Lupului arata asa – mai putin cele 3-4 asfaltate.

    Pe scurt, trebuiau sa caste ochii si la zona, nu doar la pretul de achizitie. Pana la urma, e un sat, nu oras.

  2. Citesc aici doua comentarii fara nici o noima … Indiferent daca este comandat de contracandidatul actualului primar … el reprezinta o starea de fapt reala … strada are trei cratere . si daca vii in vizita si intri dupa ploie si nu stii ce ascunde apa din cratere … iti faci masina praf …. Nu cred ca este o gandire sanatoasa sa recomanzi sa ,,casti ochii cand cumperi ,, Ce ar insemna acest indemn ?? Oamenii .. sa cumpere doar in zone locuite demult …unde a dat Dumnezeu o data la 4 ani un primar gospodar care a asfaltat strada >?? Cred ca mai comandate sunt comentariile decat articolul … si singura solutie este cu adevarat stampila de vot pe care locuitorii acelei strazi .. o vor avea anul acesta … Nu este admisibil ca un primat al unei comunitati , sa priveasca nepasator spre problemele locuitorilor, care l-au ales … crezand in spiritul sau gospodaresc …. Mai intreb tot din curiozitate ce inseamna .. esti la sat nu la oras ???? De ce satele trebuie sa arate ca in evul mediu desi suntem in 2020 ????? Nu suntem pe vremea lui Cuza….. doar strada se numeste asa …. Anii au trecut dar nu si peste conceptia unora despre civilizatie si educatie .. si respect si bun simt ……Un proiect care asteapta de 10 ani sa fie pus in aplicare este o pata rusinoasa pe obrazul unui primar …..indiferent de culoarea lui politica .. el este ales de cetateni si are obligatia sa se dovedeasca a fi un bun gospodar nu numai in an electoral …. Probabil va exista acum in primavara o tentativa de a indrepta lucrurile .. moment inc are locuitorii acelei stradute … acelei bucati de 5% din ,,bulevardul,, Cuza Voda … ar trebui sa fie atenti la calitatea lucrarilor care se vor face … sa nu fie pe din fata vopsit gardul, iar in spate leopardul … ca ramaneti cu leopardul ……pana urma si banutii de la impozitele platite de acesti locuitori tot la bugetul local merg …. Deci dragi locuitori ai acestei portiuni de 5% din strada asfaltata Cuza Voda …. aveti ocazia anul acesta sa va alegeti un bun gospodar in functia de primar indiferent de culoarea lui politica … Stampila si buletinul de vot vor fi in mainile dumneavoastra …deci ….. Viata de zi cu zi intr-o comunitate este a locuitorilor acelei comunitati nu a politicului ….si cel din fruntea comunitatii musai sa fie un bun gospodar altfel … numai cratere vor fi …. si pe strazi si in comportamentul unora si in gandirea multora .

LĂSAȚI UN MESAJ