Share

Un alt caz social ieșean deja devine problematic

Ionela Gîlcă, o femeie cu trei copii cere sprijinul primăriei Municipiului Iași, a autorităților și a tuturor celor care au posibilitatea de a le oferi o mână de ajutor.

Momentan, familia stă cu chirie. Le sunt plătite facturile de un domn pe nume Aurelian Ciocoiu, în schimbul unor servicii de curățenie pe care le onorează familia în cauză.

Situația dramatică constă și în faptul că au un venit foarte mic, adică, venitul din alocațiile copiilor. Au încercat să se mai angajeze, însă nici un răspuns concret, deoarece nu au studii și probabil apar și prejudecățile deoarece, ambii provin din familii dezbinate.

În continuare, femeia speră măcar la un viitor mai luminos pentru copiii ei

„Eu nu am nici o situație la mine acasă, mama mi-a murit și acum stăm aici în Iași, ne-am învățat aici de 5 ani. Am făcut o cerere pe la primărie la Satul Nou, înspre comuna Lețcani, dar nu s-a aprobat încă.

Aici e foarte greu să dau la grădiniță copiii, e greu și financiar. Pe soțul meu l-am cunoscut prin oraș în 2011, el a fost crescut la Centru de Plasament și în 2012 ne-am căsătorit și aici ne-am stabilit și nu are cine să ne ajute.

Domnul Aurelian Ciocoiu ne-a primit aici, în gazdă, deoarece a văzut că noi suntem cinstiți. Dacă nu ne ajuta el, nu știu ce făceam. Soțul meu a mai lucrat la colectări, eu am mai lucrat în domeniul curățeniei. În orice caz, e foarte greu”, a spus Ionela Gîlcă.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ