Share

Studenți și profesori de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi’ din Iași au luat parte, luni, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018.

La evenimentul care s-a desfășurat în Aula Universității au fost prezenți reprezentanți ai celorlalte universități de stat, ai mediului academic, precum și ai autorităților locale.

“Anul acesta începem cu un optimism lucid pentru că suntem deosebit de bucuroși că în toate mediile se discută de o necesitate pe piața muncii de ingineri și arhitecți. Aceasta a fost unul dintre motivele pentru care, la studiile cu licență, am avut cu 20% mai mulți candidați față de anul trecut.

Bobocilor aș dori să le adresez un ‘Bun venit! și să-i asigur de faptul că, dacă urmează această meserie de inginer sau arhitect, aceasta îi va duce pe o scară socială și la o situație materială de invidiat în România. Dacă își vor respecta profesia, și profesia îi va face respectați”, a declarat rectorul TUIASI, prof. univ. dr. Dan Cașcaval.

Potrivit acestuia, în prezent, la TUIASI sunt 2.830 de “boboci” înscriși pe locurile de la buget.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ