Share

Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la evenimentul de lansare a proiectului Agricultură Performantă în Republica Moldova.

Proiectul este finanțat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în valoare de 21 milioane de dolari SUA, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului, informează moldpress.md.

Cu această ocazie, Premierul a reiterat importanța sectorului agroindustrial pentru economia Republicii Moldova, dat fiind că acesta asigură securitatea alimentară a ţării şi constituie o ramură tradiţională, unde activează o bună parte din populaţie.

Şeful Executivului s-a arătat încrezător că Moldova va reveni pe harta europeană ca o ţară cu un sector agroindustrial bine dezvoltat.

„Odată ce avem Acordul de Liber Schimb cu Uniunea Europeană, trebuie să fim competitivi pe această piață, dar și pe cea internă, pentru a oferi cetățenilor noștri produse de calitate. Avem posibilitatea să facem investiții pentru a implementa tehnologii noi, astfel încît cei care muncesc în sectorul agroindustrial să fie siguri că eforturile lor vor aduce roade”, a declarat Pavel Filip.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ