Share

Deputatul Camelia Gavrilă revine argumentat asupra importanţei Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, o simbolică autostradă a unirii.

 

Prof. dr. Camelia Gavrilă, preşedintele Comisiei pentru învăţământ, Ştiinţă, tineret şi sport, subliniază importanţa faptelor concrete în înfăptuirea unităţii naţionale – ca proces continuu prin care valorile şi idealurile trecutului sunt preluate şi actualizate în timpurile moderne, în prezentul nostru.

Citeste si   5.028 CAZURI noi de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În acest sens, deputat PSD de Iaşi Camelia Gavrilă subliniază importanţa autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş ce reprezintă un proiect de ţară mult susţinut şi aşteptat de locuitorii Moldovei, de investitori, de românii din Republica Moldova, dar şi de toţi actorii implicaţi în proiecte civice, politice, economice sau culturale.

„Anul 2018 trebuie să fie un an de start pentru acest proiect, an în care se poate face trecerea de la vorbe şi promisiuni, la fapte concrete şi corecte, un an care să se raporteze la trecutul naţional de acum un secol, la efervescenţa şi dăruirea umană din acele timpuri. Acest efort trebuie să fie unul susţinut prin acţiunile politice, prin actul concret de guvernare al decidenţilor, prin implicarea societăţii civile, prin armonizarea eforturilor, dincolo de proiectele fiecărei regiuni, dincolo de inevitabile subiectivităţi şi proiecte locale,” se arată în comunicat.

Citeste si   5.028 CAZURI noi de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Parlamentarii ieşeni, în calitate de promotori ai proiectelor şi opţiunilor circumscripţiilor  sunt datori să abordeze acest subiect şi să îl plaseze  prioritar pe ordinea de zi a Guvernului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ