CUPA SENTOKI

Sala de sport a Liceului Teoretic “Ion Neculce” din Târgu Frumos, jud. Iaşi, a găzduit a 4-a ediţie a CUPEI SENTOKI, organizată de FEDERAȚIA ROMÂNĂ de KARATE ISSHINRYU și KOBUDO și Clubul Sportiv TORATOSHI IAŞI, coordonat de sensei Budeanu Florin Constantin.

Clubul Toratoshi Iaşi a reuşit organizarea unei competiţii performante la kumite full contact knockdown, la care au participat 294 de sportivi (copii, cadeţi, juniori, seniori şi veterani) de la 12 cluburi din  România şi Republica Moldova:

TORATOSHI – IASI – sensei Budeanu Florin Constantin

MIZUNOSENSHI – IASI – sensei Aurelian Gîdici

SANSHINKAI – IASI – sensei Bosînceanu Andrei

SASORIKAI – SUCEAVA – sensei Covașă Alexandru

BUDO GYM CLUB – BUCURESTI – sensei Gruia Docan

NIPPON BUDO SPORT – TULCEA – sensei Pănuță Nicolae

NIPPON DOJO – GALATI – sensei Moroianu Gabriel

SACURA – REP. MOLDOVA – sensei Oleg Cebotari

SAKURA KIAI – GALATI – sensei Viorel Mihai

SENSHI KYOKUSHIN – PIATRA NEAMT – sensei Tarantus Emanoil

SCORPION SHINDOKAI – PIATRA NEAMT – sensei Petre Daniel

LC ASHIHARA BUDOKAI – TG. NEAMT – sensei Luculescu Cristi

Clubul organizator – Toratoshi Iaşi a participat cu un număr de 131 sportivi, 15 dintre ei obţinând locul I, 23 sportivi – locul II şi 25 sportivi – locul III.

”Toți oamenii sunt la fel cu excepția încrederii lor în sine, indiferent de ceea ce cred alții despre ei!” – Miyamoto Musashi

La sfârşitul lunii martie, sportivii de la CS TORATOSHI IAŞI vor participa la a doua ediţie a CUPEI MOLDOVEI, la probele de kata şi kumite, competiţie organizată de Federaţia Română de Karate Kyokushin şi CS NIPPON DOJO GALAŢI. De asemenea, în luna iulie sportivii clubului Toratoshi Iaşi vor participa la Campionatul Mondial de Isshin Ryu Karate, care se va desfăşura în Marea Britanie, la Londra.

Îi felicităm pentru rezultatele obţinute şi le dorim success în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ