Share

Un număr de 14 localităţi din judeţul Suceava sunt nealimentate cu energie electrică în urma unor avarii produse din cauza vântului puternic înregistrat în ultimele ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din cauza vântului puternic s-au produs mai multe avarii la reţelele de energie electrică, iar un număr de 14 localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, fiind afectaţi 1.500 de abonaţi din zona Gura Humorului, Cacica şi Costileva.

Citeste si   Tătaru: În Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creşte cu 20 de paturi la SJU şi cinci la Rădăuţi

Harasim a menţionat că echipele de intervenţie ale E.On intervin pentru remedierea defecţiunilor şi reluarea furnizării de energie electrică.

Prefectul a mai spus că pe toate drumurile naţionale patrulează utilaje de deszăpezire şi a menţionat că au ajuns în judeţ şi cinci camioane încărcate cu sare pentru completarea stocurilor de materiale antiderapante.

Citeste si   Prețurile locuințelor au EXPLODAT în starea de URGENȚĂ! În județul SUCEAVA au CRESCUT cu până la 10%

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ