Un număr de 14 localităţi din judeţul Suceava sunt nealimentate cu energie electrică în urma unor avarii produse din cauza vântului puternic înregistrat în ultimele ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din cauza vântului puternic s-au produs mai multe avarii la reţelele de energie electrică, iar un număr de 14 localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, fiind afectaţi 1.500 de abonaţi din zona Gura Humorului, Cacica şi Costileva.

Citeste si   Retrospectiva evenimentelor interne 28 martie - 3 aprilie 2020

Harasim a menţionat că echipele de intervenţie ale E.On intervin pentru remedierea defecţiunilor şi reluarea furnizării de energie electrică.

Prefectul a mai spus că pe toate drumurile naţionale patrulează utilaje de deszăpezire şi a menţionat că au ajuns în judeţ şi cinci camioane încărcate cu sare pentru completarea stocurilor de materiale antiderapante.

Citeste si   Mesajul deputatului SUCEVEAN Cătălin NECHIFOR: ”Am SENTIMENTUL că ne-au închis pe DINAFARĂ și au aruncat CHEIA”