Capetele de afiș ale acestei ediții sunt americanii ROBBEN FORD (6 iunie) și ERIC GALES (7 iunie)

Scena va fi amplasată pe Esplanada centrală și accesul la concerte este GRATUIT!
Pentru câteva zile frumoase de început de iunie, Suceava va deveni un oraș plin de oameni îndrăgostiți de atmosfera unui festival muzical cu o personalitate distinctă, aflat anul acesta la a 10-a ediție și la 18 ani de la prima apariție.

Citeste si   Deputatul PSD Maricela COBUZ: ”Guvernul PNL trebuie să ASIGURE condiții PACIENȚILOR din SPITALE”

Capetele de afiș ale acestei ediții sunt americanii ROBBEN FORD (6 iunie) și ERIC GALES (7 iunie), artiști cu un box-office impresio­nant, multipli nominalizați ai premiilor Grammy, care fac din ediția de anul acesta a Suceava Blues Festival „Fani A­dumitroaie” un eveniment major de blues în România.

Pe aceeași scenă cu aceștia vor mai urca, pe 6 iunie: Joe Rusi Trio & Leslie Smith (Norvegia, SUA) și BluemanS (România), pe 7 iunie: Rareș Totu Midnight Sun featuring Dean Bowman (România, SUA) și John Montana & The Contact (UK), iar pe 8 iunie: Vlad Prisacariu (România), Berti Barbera & Nicu Patoi (România) și Vali „SirBlues!” Răcilă & Raul Kușak: Handmade Blues (România).

Citeste si   Coșmarul unui POLIȚIST din SUCEAVA testat de 8 ori pentru COVID -19 și ținut la izolare de 60 de zile: ”Coviduțul a prins DRAG de mine”

Ediția din 2019 propune amplasarea scenei principale pe Esplanada Casei Culturii (lângă Palatul Administrativ), cu acces gratuit în 3 seri de spectacole în aer liber.

Suceava Blues Festival a devenit un reper cultural important al acestei regiuni și a consolidat o formulă sustenabilă prin care arta, divertismentul și educația „fuzionează”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ