Inginerul silvic sucevean a adormit, se pare, la volan și a intrat cu masina într-un cap de pod

Seful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, Dinu Popescu, și-a pierdut viața într-un accident de circulație petrecut între localitățile Sărmășag și Sălăjeni pe Drumul European 81. Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23.35

Inginerul silvic Dinu Popescu, de 47 de ani din Vatra Dornei, ar fi adormit la volan și astfel a pierdut controlul volanului intrând cu masina de torene Toyota pe care o conducea într-un cap de pod. Impactul i-a fost fatal. Când au ajuns la locul accidentului, personalul de pe ambulanța de la Secția de Ambulanță Simleu Silvaniei nu a putut decât să constate decesul șoferului.

Pompierii militari au intervenit de asemenea cu un echipaj de descarcerare pentru a scoate trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Potrivit unei alte versiuni, Dinu Popescu ar fi discutat cu puțină vreme înainte de impactul fatal cu un coleg plângându-se că are probleme la directia masinii, si ca ii trage puternic volanul spre dreapta. Ori, impactul cu capul de pod s-a produs chiar pe partea dreaptă.

Dinu Popescu era șeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor de peste 10 ani, fiind implicat  în mai multe activități cu caracter silvic și de protecție a mediului desfățurate în Bazinul Dornelor. Una dintre ultimele activități de care s-a ocupat a fost organizarea concursului „Cel mai bun pădurar”, care a avut loc în luna octombrie la Vatra Dornei.

LĂSAȚI UN MESAJ