Share

Suceava intră în carantină totală!

Comandamentul pentru Situații Speciale de Urgență a anunțat, luni seara, izolarea  Municipiului Suceava și a localităților Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocul Dragomirnei.

Ordonanța Militară nr. 6 din 30.03.2020 privind instituirea măsurii de carantinare asupra Municipiului Suceava și a 8 comune din zona limitrofă a fost determinată de evoluția cazurilor de coronavirus din județul Suceava, de densitatea îmbolnăvirilor și de riscul răspândirii infecțiilor.

Citeste si   1 Decembrie, Ziua NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI! Semnificațiile și ISTORIA acestei DATE

Analiza situației a fost făcută de specialiștii în boli infecțioase în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Va fi permisă intrarea și ieșirea transportului de marfă, a persoanelor care nu locuiesc în zonă, dar desfășoară activități economice.

Firmele de transport feroviar de persoane nu vor vinde bilete pentru transportul călătorilor în zona carantinată.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

Accesul pe aeroportul din Suceava este permis doar pentru zboruri cu aeronave de stat, transport marfă, umanitare și care asigură asistență medicală de urgență.

CJ Suceava și primarii din zona de carantinare și de protecție vor lua măsuri pentru a asigura asistență socială și aprovizionarea cu hrană a celor care nu se pot deplasa.

Declarații de presă la sediul MAI

Declarații de presă la sediul MAI

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 30 martie 2020


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ