Share

ISU Suceava a fost solicitat, sâmbătă, să salveze mai multe lebede prinse în gheaţa formată pe râul Suceava în zona municipiului reşedinţă de judeţ, două dintre lebede fiind găsite îngheţate, iar alte patru au zburat în amonte spre un ochi mai mare de apă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ultimele zile, ISU Suceava a fost sesizat de mai multe ori în legătură cu mai multe lebede care riscă să fie prinse în gheaţa formată pe râul Suceava în zona unui pod din municipiu, dar de fiecare dată când au intervenit echipe de intervenţie, păsările au zburat.

Citeste si   Ștefan MANDACHI a anunțat construirea unui SPITAL în municipiul RĂDĂUȚI: „Se găsește vreun antreprenor GENEROS în țara asta care să-și lege numele PE VIAȚĂ de un spital?”

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru MEDIAFAX că o nouă solicitare pentru salvarea lebedelor a fost făcută sâmbătă, fiind semnalată prezenţa a zece lebede blocate în gheaţa râului Suceava.

La sosirea echipei de intervenţie, în zona respectivă erau doar şase lebede, din care două erau îngheţate, prinse în gheaţa râului, iar celelalte patru au zburat spre un ochi de apă mai mare în amonte.

Citeste si   VIDEO I PNL Suceava a depus listele de candidați pentru ALEGERILE PARLAMENTARE din 6 decembrie la Biroul Electoral Județean

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ