Share

3 iunie 2020, va rămâne o ZI NEAGRĂ în ISTORIA IAȘULUI!

Este ziua în care Varujan VOSGANIAN a anunțat compromisul făcut cu PSD. În urma acestui compromis politic, din motive cu totul de neînțeles, social-democrații au decis să îi salveze așa-zisa “carieră politică” a „deputatului MIR”!

Alături de Vosganian au mai trecut la PSD și deputații Anton Anton, Constantin Avram, Steluța Cătăniciu, Daniel Olteanu și Doru Oprișan. Toți în cor au anunțat cu entuziasm că se vor afilia grupului parlamentar al PSD.

Vosganian a rămas în memoria contemporanilor când, urmărit de DIICOT, a fost uns cu mir, pentru ca parlamentarii să voteze pentru a nu i se ridica imunitatea parlamentară. Se întâmpla în 2013, iar Varujan Vosganian era atunci senator PNL și declara: ” Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată!”. În discursul său de atunci, senatorul Varujan Vosganian a mai declarat:

Pe unii dintre dumneavoastră vă cunosc încă din 90. Am sperat…mi-aș dori să nu trebuiască să ne amintim cu stânjeneală de momente ca aceasta. Vă încredințez de afecțiunea mea.

Asta este Vosganian, cel de care Iașul pare că este blestemat să nu mai scape nici în următorii 4 ani

Arondat IAȘULUI din punct de vedere politic încă din anii 90, Vosganian a reușit contra performanța de a nu-și lega numele de nici un proiect important pentru acest oraș, deși, în repetate rânduri a fost membru în Guvernul României.

Această atitudine batjocoritoare manifestată la adresa Iașului a creat un dispreț profund în rândul ieșenilor la adresa acestui personaj.

Citeste si   Bogdan Aurescu, la reuniunea miniștrilor de Externe din NATO. Relația cu Rusia și China, pe agenda discuțiilor

Varujan Vosganian pozează în parlamentar de Iași doar cu numele. În fapt, toate proprietățile acestuia, case și terenuri sunt localizate în Ilfov și Prahova. Practic, Iașul și în general Moldova, sunt pentru deputatul Varujan Vosganian un areal politico-administrativ de care răspunde în fața conducerii de partid. Indiferent dacă s-a aflat la Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN),  Partidul Alternativa României (PAR),  Uniunea Forțelor de Dreapta (UFD), PNL, PLD sau la ALDE, Varujan Vosganian a reușit să-și păstreze calitatea de parlamentar în acest areal politico-administrativ. Deși situația lui politică depinde de IAȘI din anii ’90, acest politician cu state vechi, demonstrează că nu a reușit să dezvolte nici un fel de atașament față de acest centru universitar și capitală culturală a României.

Prestația națională dar și locală a acestei alianțe liberal-democrate a fost atât de slabă încât formațiunea nici măcar nu a reușit să atingă pragul minim de 5% necesar accederii în Parlamentul European.

“Marele politician”, cu care Iașul a avut marele ghinion să se pricopsească, demonstrează în continuare că nu a învățat nimic din mesajul primit din partea electoratului. Vosganian continuă să rămână desprins de realitățile și nevoile Iașului.

Varujan Vosganian explică PSD-ului de ce este nevoie de ALDE în opoziție

Varujan îi învață și le explică social-democraților de ce o eventuală alianță electorală și politică între PSD – ALDE – Pro România ar fi imperios necesară pentru CONSOLIDAREA OPOZIȚIEI!

Exact cu acest rezultat, de CONSOLIDARE a OPOZIȚIEI se va alege PSD – ul dintr-o alianță cu personaje de genul lui Varujan VOSGANIAN care sunt extrem de detestate de electorat și nu reprezintă nimic altceva decât BALAST POLITIC.  

Citeste si   Alegeri parlamentare 2020. AMR 7 zile până la vot. Ce alegem pe 6 decembrie?

Reamintim mesajele transmise de ieșeni la adresa lui Vosganian în primăvara acestui an!

Mesajul ieșenilor pentru VOSGANIAN: “Ar trebui să meargă la PUȘCĂRIE, nu la EUROPARLAMENTARE”

Iată ce cred cu adevărat ieșenii despre activitatea parlamentară a domnului Varujan VOSGANIAN: 

Alexandru Ganga Se recompensează servilismul. Nu ancheta la ce era învinuit. Cred ca acolo vor scapa de mâna justiției. Se Înșeală amarnic. Mâna justiției este ffff lunga. 😂😂😂

Miron Silvica Falsitate și Ipocrizie peste tot, E că și cum eu as fi directoare la IAȘI dar locuiesc la Paris.

Rotaru Nelu Cel mai mare escroc care le-a avut Iașul!

Ion Trusca CANDIDATUL RUȘINE RUȘINE RUȘINE?

Mariana Vasile Dar candidat la vatra nu l.ar aranja? Ar fi cazul sa se duca in munti, la un schit, sa faca penitenta si baie cu mir. Parasutatii impusi pe liste, gen V.V., Banicioiu sau Dorneanu si.au ingrosat obrazul si n.au miscat un deget pentru Iasi., ba chiar au votat impotriva autostrazii.

Adelina Marc Alt lingau😈PSD scrie pe fruntea lui!

Georgeta Iscru Ăsta vrea europarlamentar ca să se ducă la Bruxelles sa-i miruiasca si pe alții.

Sandu Pascaru Chiar nu m-ai avem și alți oameni într-adevăr capabili să miște ceva pentru țară,și venim numai cu expirati și rebuturi incapabile care numai au distrus,și a căror unic scop este darimarea instituțiilor statului,pentru ai scăpa de pușcărie pe infractori?!..Nu v-ați săturat de ei oameni buni??..

Citeste si   Premierul Orban, în vizită la Institutul Cantacuzino, care lansează pe piaţă primul lot de produse imunostimulatoare

Anghel Viorica Hotul hoților tot in frunte ca păduchele . Am o scârbă pe clasa asta politica care se învârte la putere de atâția ani încât o sa fac hepatita.

Fărâme de Gând Jegurilor ordinare ….cât va mai rabdă pamantul..???

Gheorghe Ghita Ba: ”Asta trebui la PUSCARIE nu la europarlamentare”

Viorica Hodoroaba Chiar ALDE ,alt candidat nu mai aveti ? Unul mai tanar care sa nu fi fost ins cu MIR.

Joly Zoltani Stai frumos în România şi numără ouăle din pantaloni şi cocoşeii din coteț !🥚🐓 Lasă europarlamentarele , că nu le trebuiesc hoții 👮‍♂️

Dumitru Gheorghe Si tu vrei mii de euro pe luna ma? S-o crezi tu oualele le-ai terminat de impozitat ?

Iulian Radu Sa mori tu ma jegosule?

Elena Moldovan Nu-l mai satura dracu’ ! Bani,bani,bani…atat are in cap !

Mariana Voineci Rusine !

Ninel Aftimescu Esti o mare rusine pentru noi Romanii

Simi Miha zero pentru tara 100% pentru psd !!!

Sorin Lungu AI TERMINAT AGHIAZMA?

Grecu Ana Rusine!

Papp Janos Asta e un om fara Dumnezeu!Reprezenta o minoritate si era respectat! Acum a devenit si el ciumat! El a demonstrat cum poti sa devi din om neom#

Nelu Sighenasi

Munteanu Mihai Huuuuuuuuua. Rușine analfabetule

Spiros Raftopolos Un pupincurist !!! Un mincinos ca și Tariceanu !!!

Mihai Ciocnitu Ca sa scape de puscarie , a fost miruit de colegi acum se duce la europarlamentare, rusineeee


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ