Share

O sesiune de informare dedicată dezvoltării afacerilor va fi organizată pe 22 noiembrie la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Se vor adopta aspectele de ordin logistic pe care le presupun aprovizionarea cu materii prime şi desfacerea produselor în zilele noastre.

Evenimentul va fi organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în colaborare cu  DHL Express România, Google România şi Webecom, cu sprijinul Camerei de Comerţ Româno-Britanice şi al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor.

„Este ocazia ideală pentru proprietarii de magazine online, pentru startup-uri şi, în general, pentru orice om de afaceri sau manager, să afle care sunt noile tendinţe şi oportunitățile de creştere în comerţul online, aşa cum rezultă din cel mai recent studiu realizat de cei de la DHL, dar şi de a vedea câteva instrumente şi idei care pot fi puse în practică pentru a avea succes în comerţul electronic, expuse de manageri de top de la Google România şi Webecom” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

De asemenea, în cadrul sesiunii de informare participanţii vor afla informaţii la zi despre categoriile de servicii logistice de care se poate folosi o afacere în dezvoltare, precum şi povestea de succes a unui startup – „Flori de ie” – un business românesc care a păşit pe piaţa internaţională, spusă chiar de creatorul brandului, Cristina Chiriac.

Citeste si   O nouă ÎNFRÂNGERE pentru POLITEHICA IEȘEANĂ! Rămâne pe ULTIMUL loc după meciul cu GAZ METAN

Prezentările vor fi urmate de sesiuni de întrebări şi răspunsuri, precum şi de o sesiune de networking.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ