Share

Reuniţi în şedinţa de marţi, 28 februarie, consilierii locali vor analiza alocarea sumei de 1.398.390 lei în vederea suplimentării puterii de alimentare cu energie electrică a Spitalului Clinic de Recuperare. Durata de estimare a investiției este estimată la maxim 24 de luni.

Spitalul de Recuperare a fost dat în folosință în anul 1976 și, ca urmare a stării tehnice în care se aflau spațiile, în ultimii 7 ani unitatea medicală a trecut printr-un amplu proces de modernizare și reabilitare.

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI

Dotarea cu echipamente medicale și aparatură, care asigură sistemul complet de ventilare și tratare a aerului, a determinat necesitatea asigurării unui spor de putere care să faca față noilor consumatori care urmează a fi instalați în anii următori.

În situația actuală, există riscul suprasolicitării postului de transformare existent, încărcarea circuitelor electrice existente la consumul suprasolicitat și supraîncălzirea barelor din tabloul electric general, cu consecințele aferente (postul de transformare fiind subdimensionat este suprasolicitat, iar circuitele aferente se supraîncălzesc).

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Până în prezent a fost realizat un studiu de soluție, care a primit avizul favorabil din partea E.ON. După aprobarea proiectului de hotărâre, următoarea etapă în realizarea acestui obiectiv este întocmirea proiectului tehnic și atribuirea contractului de execuție lucrări.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ