Share

USR Iași și-a desemnat candidații pentru alegerile locale din toamna acestui an!

Scoaterea din PNL Iași a deputatului Marius BODEA l-a aruncat pe acesta în brațele USR. Noua situație este o surpriză nu tocmai plăcută pentru deputatul liberal Costel ALEXE care va trebui să îl înfrunte pe Bodea în competiția pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași. Între cei doi animozitățile existau de mulți ani și s-au dezvoltat în condițiile în care Alexe îl sabota pe Bodea în lupta pe care fostul Președinte al organizației Municipale a PNL Iași o ducea cu Primarul ex-PSD, Mihai Chirica.

Citeste si   Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, infectat cu COVID-19

Încurcate mai sunt cărările politicii! Încurcate de intersele mărunte ale grupurilor din care acești reprezentanți ai noștri le au! Să nu ne facem iluzii că le pasă câtuși de puțin de interesele ieșenilor sau de proiectele Iașului!

USR IAȘI: “În ultimele 6 luni ne-am aflat la masa negocierilor cu colegii din Alianță”

Ne-am așezat la discuții având un singur obiectiv: să oferim ieșenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidați. Azi, o primă etapă a negocierilor s-a încheiat și venim către voi cu un prim rezultat.

Negocierea politică este un proces lung și deseori provocator. În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă. Sondajele demonstrează că doar împreună, ca Alianță, avem capacitatea să câștigăm alegerile locale.

Citeste si   Cristian Popescu Piedone, mesaj de Ziua Națională: Mândria de a fi român nu are vârstă!

Vom avea o campanie articulată, așa cum o așteaptă alegătorii noștri, prin care îi vom convinge și pe cei nehotărâți să aleagă candidații Alianței si programele politice realizate pentru progresul și bunăstarea comunității.

Avem datoria să renunțăm la orgolii în fața electoratului și să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iașul merităiasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toți că suntem cei mai buni și singura alternativă viabilă.

Citeste si   Marcel Ciolacu: „Iohannis minte! Are de 20 de zile legea piețelor trimisă la promulgare”

Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt:

  • candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau;
  • candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea;

Începând cu săptămâna viitoare vom discuta pe localitățile din zona metropolitană, urmând ca în a treia etapă să venim cu detaliile referitoare la Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlau, precum și celelalte UTA-uri.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ