Share

Simona Gherghe se afla la prima experienta de mamica, experienta de care incearca sa se bucure cat de mult poate in perioada concediului de maternitate.

Prezentatoarea TV este topita dupa fetita ei si a recunoscut, printr-o interventie telefonica la un post TV, ca se gandeste sa devina din nou mamica, insa, exista o mica problema.

„Mi-e dor de televiziune şi mă voi întoarce când voi considera eu. Cred că e o perioadă atât de frumoasă, încât nu ştiu dacă o mai prind. Ne gândim şi la al doilea copil, chiar dacă am 40 de ani. Deocamdată mai stăm, că medical nu am voie”, a declarat Simona Gherghe.

Prezentatoarea TV s-a confruntat in ultimii ani cu o serie de probleme de sanatate, iar sarcina nu i-a fost deloc usoara, din cauza starilor de rau, dupa cum a afirmat la prima aparitie TV de cand devenise mama.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ