Share

La finalul săptămânii trecute, în data de 9 octombrie a avut loc ultima ședință extraordinară a mandatului Consiliului Local 2016-2020. Ședința s-a desfășurat la distanță, cu ajutorul unei platforme de videoconferințe prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare.

Din cadrul ședinței au absentat următorii consilieri: Boișteanu Paul Corneliu – consilier PSD, Găburici Violeta Adriana – consilier PMP, Piftor Daniel – consilier PMP, Postolache Andrei – consilier independent și Sandu Vasile – consilier PSD.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Unul dintre principalele subiecte discutate de consilieri în ședința extraordinară din data de 9 octombrie a fost schița integrală a proiectului de modernizare a șoselei Bucium din municipiul Iași.

Proiectul de modernizare are o valoare de 28,8 milioane de euro

În cadrul ședinței propunerea a fost analizată de consilieri și aprobată în unanimitate. Este cunoscut cetățenilor ieșeni stadiul avansat de degradare în care se află Șoseaua Bucium în prezent. Reabilitarea  acestei zone este o necesitate pentru municipiul Iași. Se estimează că în următorii doi ani, aproximativ 4 km din șosea vor fi reabilitați.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

După discutarea proiectelor de pe Ordinea de Zi ce au fost aprobate de consilieri și au trecut în unanimitate, social-democratul Adrian Boca a profitat de ultima ocazie în postura de consilier local din mandatul 2016-2020 pentru a adresa câteva cuvinte noii conduceri. Adrian Boca a declarat:

“Cunoaștem învingătorii, cunoaștem învinșii. Ca lider al PSD Iași, aș fi fost foarte bucuros să aduc felicitări candidatului nostru la Primărie sau domnului Maricel Popa la Consiliul Județean Iași. Din păcate, din cauza strategiei total greșite, nu am știut cum să fim pe placul ieșenilor, să îi convingem.

Îl felicit însă pe Mihai Chirica pentru noul mandat, îi urez succes și aș vrea să cred că va ține cont și de părerile noastre în Consiliul Local al municipiului Iași și că vom lucra în interesul cetățenilor”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ