Share

Foodcourt Palas este un rai al gurmanzilor, unde poți experimenta cea mai variată și aromată ofertă culinară, pe terasele în aer liber. Acum, pe lângă varietatea preparatelor cu specific internațional, Palas face cinste cu o masă din partea casei, în foodcourt. Descoperă programul de fidelizare pe www.palasmall.ro!

Un preparat cu specific internațional poate fi un motiv bine întemeiat pentru a călători jumătate de glob, dar este și mai bine dacă poți gusta din bucătăria îmbietoare a Asiei, Italiei sau Franței chiar la tine în oraș. Și este și mai bine dacă la 4 mese servite, pe a 5-a o primești gratuit.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Până pe 9 noiembrie 2020, indiferent dacă alegi burgeri suculenți, clătite hrănitoare, preparate orientale, bucate tradiționale, paste delicioase, specialități grecești sau băuturi care să-ți dea un boost de energie, poți beneficia de oferta Palas.

Este simplu! De fiecare dată când cumperi de minimum 15 lei de la una dintre locațiile foodcourt din Palas păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere (situat la intrare în foodcourt). La 4 ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul din restaurantele foodcourt Palas. Regulamentul poate fi consultat pe www.palasmall.ro.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Preparatele pot fi achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe una dintre cele două terase în aer liber cu priveliște spre parcul Palas, unde toamna a început să-și etaleze frumusețea. În această perioadă, consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Ca și până acum, siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terase sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. De asemenea, am implementat un sistem care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Ți-e poftă de ceva bun? Vino în foodcourt Palas și bucură-te de oferta 4+1!

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ