Share

“Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumarare a voturilor in mai multe sectoare din Bucuresti”, a anuntat Violeta Alexandru, adaugind ca va exista “o discutie” cu AEP despre modul in care au fost instruiti presedintii sectiilor de votare.

“Prea multe semne de intrebare plecate de la procesele verbale din sectoarele 1 si 5. Terminam de verificat, in cateva minute, copiile PV de la sectiile de votare din sectorul 5. Acelasi lucru l-au facut colegii mei de la sectorul 1. Celelalte organizatii PNL din sectoare verifica. Apreciez foarte mult seriozitatea lor”, a scris, luni seara, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Citeste si   Un MARTOR la "cina cea de taină" a lui Ciolacu rupe tăcerea: ce s-a întâmplat, de fapt, la masă. Ce puneau la cale liderii PSD

Aceasta a anuntat ca se va lua o decizie cu privire la solicitarea de renumarare a voturilor in mai multe sectoare din Bucuresti.

“Pentru mine este o chestiune obligatorie ca PNL Bucuresti sa se asigure ca rezultatul alegerilor exprima, in mod corect, optiunile alegatorilor. AEP, simt ca vom avea o discutie despre modul in care presedintii sectiilor de votare au fost instruiti si si-au facut treaba in alegerile locale din Bucuresti”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

Citeste si   Ludovic Orban: După alegeri, urmează 4 ani de pace politică și oportunități pe care nu le-am întâlnit în istorie

In mai multe sectoare din Bucuresri, PNL si USR PLUS reclama fraudarea alegerilor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ