Share

 

Hegemonia PSD s-a terminat la Teleorman, scrie pe pagina sa de socializare șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfrșitului pentru dominația PSD în Sudul României” , a scris Dancă pe Facebook.

De altfel, PNL a câștigat cele mai multe procente la Consiliul Județean.

„Pentru prima oară în istoria PNL, județul Teleorman este câștigat de PNL. 43,6% am câștigat lupta cu această caracatiță. Nu vom opri proiectele promise. Consiliul Județeamn majoritar, 17 consilieri județeni din 33, asta arată faptul că Consiliul Județean va fi condus de doi vicepreședinți ai PNL și 17 consilieri. Și pot să spun că acest președinte-marionetă va prinde fluturi”, a declarat Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului. 

Citeste si   Ludovic Orban: După alegeri, urmează 4 ani de pace politică și oportunități pe care nu le-am întâlnit în istorie

S-au închis urnele, dar nu s-a terminat lupta pentru șefia Consiliul Judetean Teleorman. PNL acuză fraudarea votului.

„Am constatat încă de duminică noapte când am numărat voturile foarte multe nereguli. Asta ne-a determinat ca astăzi să depunem contestație la BEJ, în așa fel încât să cerem renumărarea votului pentu buletinele de vot pentru președintele de Consiliu Județean. Diferența este foarte mare, de 9.000 de voturi. Există încă o fraudă la nivel de buletine de vot la președintele CJ. La ora 10, 11, 12 noaptea au început să bage mâna în voturi și să fure de la președinte tocmai pentru a duce către candidatul PSD”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Citeste si   Ludovic Orban, de Ziua Armatei: Militarii români contribuie, prin activitatea lor, la întărirea credibilității României pe plan extern

Candidatul PNL susține că renumărarea voturilor va clarifica situația.

„Președinții de secții de votare sunt pesediști în măduva oaselor. Pentru PSD, normalitatea era să fure tot timpul. De 30 de ani asta fac”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

La CJ Teleorman, între candidatul PNL și adversarul său de la PSD este o diferență de 2.000 de voturi. PNL a obținut 17 mandate de consilieri și a lăsat PSD fără majoritatea de care are nevoie să își treacă proiectele. În județul lui Liviu Dragnea, liberalii au câșigat 47 de primării, dintre care 15 erau conduse de PSD. 

Citeste si   Școlile ar putea rămâne ÎNCHISE și în noiembrie. Ludovic Orban, ANUNȚ important pentru elevi 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ