REP: Scurtă carte de vizită, cine este Roxana ROBU ? Care este experiența dumneavoastră profesională în domeniul în  care  v-ați deschis business- ul?  

Fac pâine cu maia de cinci ani și am constat că din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția spre producătorii locali

Roxana ROBU: Roxana Andreea Robu este un antreprenor care a identificat în piață nevoia unui produs de bază, sănătos că alternativă la tipurile de pâine oferite momentan cosumatorului. Totul a pornit din dorința de a oferi familiei mele, în special copilului meu de opt luni un produs de panificație simplu, cât mai natural. Fac pâine cu maia de cinci ani și am constat că din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția spre producătorii locali.

Ce v-a determinat să aplicați pentru finanțare prin programul 3,2,1 Start!”? 

Roxana ROBU: Ceea ce m-a determinat să aplic la programul ”3, 2, 1 Start” este faptul că utilajele cu care trebuie dotata brutăria sunt foarte scumpe. Așadar un prim ajutor financiar e mai mult decât binevenit.

În ce etapă a programului vă  aflați? 

Roxana ROBU: Momentan sunt în perioada implementării. în luna iunie am închiriat spațiul unde va avea loc brutăria și acum îl amenajăm.

În ce măsură o initiative în  domeniul panificației mai este bine primită

în  rândul clienților? 

Roxana ROBU:  Având în vedere faptul că facem pâine cu maia de 5 ani, am făcut în acest timp studii de piață, am participat la multe târguri de profil unde am oferit pâine pentru degustare și am cules multe feedbackuri. Pagina noastră de Facebook ”Pâine cu maia de la Andreea”, împreună cu recenziile clienților, sunt cele mai bune cărți de vizită.

Ce servicii de  specialitate veți oferi? 

Trăim într-o lume agitată, aglomerată care nu ne permite luxul de a merge în celălalt capăt al orașului pentru a cumpăra ceva. Așadar pâinea va merge la client. Mai mult de atât, comezile le vom prelua direct de la client, ceea ce va crea o legătură transparentă și încredere între noi ca producator și client

Roxana ROBU: Nu vom fi o brutărie așa cum sunt toate,  ceea ce ne va diferenția va fi faptul că vom produce doar pâine cu maia (nu și pîine cu drojdie) și aceasta va fi livrată cât mai aproape de client (fie direct acestuia, fie la băcănia din cartierul său).

Trăim într-o lume agitată, aglomerată care nu ne permite luxul de a merge în celălalt capăt al orașului pentru a cumpăra ceva. Așadar pâinea va merge la client. Mai mult de atât, comezile le vom prelua direct de la client, ceea ce va crea o legătură transparentă și încredere între noi ca producator și client.

Piața țintă vor fi familiile cu copii mici, persoanele cu probleme de sănătate și oamenii care pur și simplu vor o alimentație sănătoasă. Mai mult de atât,producția se va face în funcție de comenzile solicitate, prin urmare, nu se va face risipă.

Unde vă imaginați că va ajunge business-ul dumneavoastră în următorii cinci ani? 

Roxana ROBU:  Peste 5 ani vom avea și punct de desfacere, vom fi prezenți în majoritatea băcăniilor din oraș și ne vom extinde la nivel național acolo unde va fi cerere.

Doamna Robu, vă mulțumim pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor noastre!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ