Share

Mobilizare politică de anvergură în campania electorală din comuna ieșeană SIPOTE 

Pe 11 iunie a fost aleasă de Guvernul Grindeanu pentru organizarea de alegeri parţiale în 49 de localităţi din toată ţara. Printre acestea se află şi comuna ieşeană Şipote

Astăzi o echipa a Organizației Județene PSD Iasi – compusă din Sen Victorel Lupu, Presedinte executiv PSD Iasi, Cristian Stanciu – Vicepreședinte PSD IASI și liderul Consilierilor Județeni PSD, Ovidiu Laicu – Vicepreședinte PSD IASI, dep Vasile Citea – secretar PSD IASI, Mihaela Ivancea – Presed Org Jud PSD Iasi, Silviu Macovei – deputat,  Mihai Panescu – senator, a fost prezenta in localitatea Sipote și satele adiacente, împreuna cu Puiu Constantin – candidatul PSD pentru alegerile de duminica 11 Iunie.

Citeste si   Candidați surpriză la alegerile parlamentare: Marcel Pavel și Sanda Ladoși, pe listele unui partid politic

La întâlnirea cu cetățenii comunei Sipote, la târgul săptămânal tradițional, au participat alături de candidatul PSD si conducerile Judetene ale UNPR și ALDE, respectiv domnii Mircea Manolache și Victor Chirilă împreuna cu un impresionant staf electoral.

Domnul Puiu Constantin se bucura de o susținere puternica din partea locuitorilor comunei fiind susținut de foștii primari Eugen Botezatu, Constantin Coţovanu și Mircea Mali de asemenea de cadrele didactice din comuna reprezentate de Director coordonator Profesor Botezatu Eugen și de numeroși întreprinzători locali.

După întâlnirea din piața comunala, a urmat o întâlnire organizată la căminul cultural unde au participat peste 200 de persoane care și-au manifestat susținerea fata de candidatul PSD, încrederea in programul electoral a candidatului Puiu Constantin dar și in Programul PSD.

Citeste si   Klaus Iohannis, după ședința de la Cotroceni: Momentan, nu se impune carantina. Anunț despre fondurile europene - VIDEO

Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa, a transmis un mesaj de susținere pentru candidatul Puiu Constantin, precum și faptul ca girează obiectivele asumate de candidatul PSD.

Toti cei prezenți au garantat pentru Puiu Constantin și s-au arătat optimiști în rezultatul scrutinului din 11 Iunie!

În aceste condiții, șansele de reușită ale candidatului PSD cresc considerabil. Susținerea ASIGURATĂ de majoritatea PSD – UNPR – ALDE din Consiliul Județean asigură și validarea proiectelor comunei Sipote.

Citeste si   Marcel Ciolacu a făcut anunțul. Când ajunge la promulgare Legea privind data alegerilor

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ