Share

Cele mai multe situaţii de furt de energie au fost depistate în judeţul Iaşi – 575, în sistemul de distribuţie a gazelor naturale, cele mai numeroase intervenţii ilegale au fost înregistrate în judeţul Cluj – 173

Peste 2.500 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale şi energie electrică au fost identificate de specialiştii Delgaz Grid, în perioada ianuarie – septembrie, cazuri care au generat pierderi de peste 4,4 milioane de lei pentru companie.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

În unele judeţe din Moldova au fost identificate sute de cazuri de consum neautorizat de energie electrică, fiind utilizate diferite tipuri de cabluri neizolate, aeriene sau îngropate, împrăştiate în scările de bloc sau între locuinţe ori sedii de societăţi comerciale. „Cele mai multe situaţii au fost depistate în judeţul Iaşi (575), iar fiecare caz de acest fel putea să ducă la tragedii greu de imaginat”.

Citeste si   Când ar putea produce Antibiotice Iași medicamentul Remdesivir. Anunțul ministrului Sănătății

Energia sustrasă, atât de diverse societăţi comerciale, cât şi de consumatori casnici, totalizează 19 milioane de kWh. În toate aceste cazuri au fost iniţiate măsuri legale pentru recuperarea prejudiciilor, fiind înaintate, în acelaşi timp şi plângeri penale, pentru aflarea şi tragerea la răspundere a făptuitorilor.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ