Share

Vameșii de la Punctul de Frontieră Albița au descoperit 400 de kilograme de tutun aromat pentru narghilea ascunse într-un autocar care mergea pe ruta Chișinău – Cluj Napoca.

”În ziua de 17 mai a.c., în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, cetateanul român Nicolai G., în vârstă de 28 de ani, domiiliat pe raza judeţului Ilfov, conducând un autocar marca Bova, înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău – Cluj Napoca”, se arată în comunicatul polițiștilor de frontieră.

După ce au efectuat un control amănunțit asupra autocalului și șoferului, oamenii legii au descoperit tutunul ascuns într-un compartiment din dormitorul șoferului, acoperit cu un capac, în locului rezervorului de apă din spatele toaletei și sub toaletă. Tutunul era împărțit în 400 de pachete, fiecare având câte 1 kilogram.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

Oamenii legii susțin că tutunul valorează 18.000 de lei. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ