Share

Oamenii din Valea Lupului au ieșit din case sa faca protest în zona Popas Păcurari pentru ca vor in continuare pasarele.

Localnicii din Valea Lupului sunt revoltati că autoritățile locale din Iași și Valea Lupului nu amenajează o pasarelă peste drumul european.

Primăria Iași a amenajat o trecere de pietoni în dreptul Popasului Păcurari pentru a asigura oamenilor acces la stația de autobuz de vizavi.

Citeste si   Sărbătoare NAȚIONALĂ, de ziua OMULUI deplin al culturii ROMÂNEȘTI! 171 de ani de la nașterea lui Mihai EMINESCU

Din nefericire, cei mai multi șoferi continuă să circule cu viteză pe europeană, provocandu-se foarte multe accidente rutiere.

Protestul vine în urma celei mai recente tragedii care s-a petrecut aproape de Antibiotice. O asistentă de la spitalul “Sfântul Spiridon” a fost lovită mortal de o mașină.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ