Share

Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea a patru fapte de furt. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore

La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au identificat un tânăr, de 19 ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea a patru fapte de furt.

Citeste si   Centrul REGIONAL de Transfuzie Sanguină IAȘI face un apel către CETĂȚENI: ”PLASMA dumneavoastră poate salva VIEȚI”

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 12 martie 2019 – 5 mai a.c., acesta ar fi pătruns în patru societăți comerciale, din municipiul Iași și ar fi sustras produse alimentare și nealimentare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.400 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, produsele furate fiind predate reprezentanților societăților comerciale 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 mai a.c., tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 12 mai a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citeste si   Comuna Ciurea va avea o nouă BAZĂ SPORTIVĂ construită cu finanțare EUROPEANĂ

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ