Share

A fost reținut de polițiști pentru că ar fi aruncat în curtea penitenciarului telefoane mobile

Poliţiştii I.P.J. Iaşi –Secţia 2 Poliţie Urbană Iaşi, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale au depistat în flagrant un tânăr, care ar fi aruncat un pachet peste gardul Penitenciarului Iaşi, iar în momentul în care ar fi încercat să arunce al doilea pachet a fost imobilizat de oamenii legii.

Citeste si   842.300 de PERSOANE s-au programat pentru etapa a II-a de VACCINARE împotriva COVID -19
În cele două pachete, poliţiştii au găsit 4 telefoane mobile cu încărcătoare. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut tânărul pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeste si   O nouă ÎNFRÂNGERE pentru POLITEHICA IEȘEANĂ! Rămâne pe ULTIMUL loc după meciul cu GAZ METAN
Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz

Sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 185 din Legea 254/19.07.2013, privind executarea pedepselor şi măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ