Share

Păstrează ușor obiceiurile sănătoase! De la această idee a pornit în afaceri Tudor Iacob, un tânăr de 27 de ani. El este din Piatra Neamț și spune că încă din liceu a lucrat ca barman și promoter. A plecat apoi la București să studieze marketingul și s-a angajat la o companie din domeniu.

Nu era foarte încântat de ceea ce făcea, iar viața i-a dat un semn. Tudor a aflat că suferă de o boală de colon, iar medicii i-au recomandat 24 de pastile pe zi. A decis în schimb să își schimbe stilul de viață și să mănânce sănătos.

Citeste si   Ministerul Economiei anunţă lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din România

În paralel cu serviciul a făcut un an de cercetare pentru a da naștere unei afaceri cu mixuri de fructe, nuci și semințe, comercializate online. Rețetele le-a creat singur la început, dar ulterior s-a consultat și cu nutriționiști, care i-au sugerat cele mai potrivite combinații.

Pentru că nu știa nimic despre ce înseamnă să fii antreprenor, a luat totul de la început. A fost acceptat într-un incubator de afaceri, iar timp de un an de zile a trecut prin toate etapele dezvoltării unui business. Acolo a obținut și primii bani, 6.000 de euro, la care a adăugat încă 4.000 de euro, din economiile lui. Și-a dat demisia de la compania la care lucra, iar suma investită a recuperat-o în zece luni. Acum obține lunar aproximativ 2.500 de euro.

Citeste si   Neamţ: Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Tudor lucrează cu încă doi colaboratori și are livrări în toată țara, iar clienții cei mai importanți sunt corporatiștii. Tânărul mărturisește că dacă în urmă cu câțiva ani mânca zilnic produse de patiserie, acum și-a schimbat complet alimentația.

El își vede peste câțiva ani mixurile gustoase în marile lanțuri de magazine și speră să livreze pachețelele sănătoase și în străinătate. Tudor spune că nucleul motivației sale este faptul că face ceva bine, nu doar pentru el, ci și pentru ceilalți.

Citeste si   Ministerul Economiei anunţă lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din România

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ