Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un tânăr care a fost depistat în trafic conducând un ATV neînmatriculat, fără a deține permis de conducere.

În data de 30 august a.c., în jurul orei 18.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea – I.T.P.F. Iași a depistat pe raza localității de frontieră Oancea – județul Galați, un minor în vârstă de 17 ani, care conducea un autovehicul tip ATV.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că minorul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ