Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Iaşi au identificat un tânăr, de 20 ani, din com. Tomeşti bănuit de comiterea infracţiunii de furt în formă continuată (6 acte materiale) şi conducerea unui auto fără permis de conducere (3 acte materiale). La data de 18 iulie a.c. acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Spre exemplu, în luna mai a.c. tânărul ar fi sustras un moped, lăsat pentru câteva momente nesupravegheat de proprietar, pe acostamenul DN 28.

Tot în luna mai a.c., prin folosirea unei chei potrivite, acesta ar fi sustras bunuri din autoturismul unui bărbat, parcat pe raza com. Tomeşti, valoarea prejudiciului fiind de 200 lei.

 În luna iulie, acesta ar fi sustras un autoturism ce se afla în curtea unui service auto, din com. Tomeşti si un alt autoturism dintr-o parcare din com. Tomeşti având cheile în contact, pe care l-ar fi condus şi ulterior avariat.

În baza probatoriului administrat în cauze, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat  la data de 19.07.2017  Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ