Un tânăr din Vaslui a fost înjunghiat chiar de vecina cu care făcea sex. Cei doi amorezi aveau o relație extraconjugală și au fost prinși în pat de soțul femeii

Aceasta intrat în panică și l-a lovit cu cuțitul de mai multe ori.

Un tânăr din Vaslui a fost înjunghiat în timpul partidei de amor, au constatat polițiștii din Vaslui, puși în fața unei situații total neobișnuite. Oamenii legii au ajuns la spital după ce victima a fost transportată de urgență, cu răni de cuțit.

Totul s-a petrecut sâmbătă seară, după ora 23, când amorezii s-au retras în dormitorul femeii, dar au fost surprinși în acțiune de soțul femeii, întors pe neașteptate acasă. Bărbatul are 28 de ani, iar vecina care îi căzuse cu tronc era cu 10 ani mai în vârstă.

În Vaslui s-au petrecut de-a lungul timpului multe alte fapte reprobabile.

A vrut să pară nevinovată

Când și-a văzut bărbatul la față, femeia a intrat în panică și a vrut să-i arate că nu avea nici o vină. A țipat că o violează și l-a lovit pe amant cu pumnii în față, apoi a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe ”agresor”, care a ajuns la spital.

„La Compartimentul de Primiri Urgențe Bârlad, din cadrul spitalului din localitate a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă înjunghiată nepenetrantă hemitorace drept, plagă înjunghiată mâna dreaptă. Este internat la secția Chirurgie, în stare stabila”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Centrului de Permanență din Tutov, pentru vremeanoua.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ