Un adolescent din Suceava a fost încătuşat, după ce a fost prins beat la volan de două ori în 4 ore

Un adolescent din Suceava a fost încătuşat, după ce a fost prins beat la volan de două ori în 4 ore. În vârstă de 19 ani, tânărul şofer a primit şi 1.000 de lei amendă pentru că nu avea asigurare la maşina pe care o conducea.

Adolescentul a fost oprit în comuna Marginea, prima dată duminică, în jurul orei 06.00 dimineața, când avea o alcoolemie de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. A doua oară, la ora 09.45, etilotestul a indicat 0,65 mg/l. El a fost oprit în trafic de două patrule diferite de poliţie.

Conștient că nu mai are voie să conducă, după ce a fost prins de prima patrulă de poliție, șoferul din Dorohoi a declarat că s-a urcat la volan a doua oară pentru a ajunge acasă. El a fost reținut în Arestul IPJ Suceava și a primit și o amendă de 1.000 de lei pentru că nu avea asigurare de răspundere civilă.

Eduard Marian A. s-a ales cu două dosare penale, primul pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, al doilea pentru aceeaşi infracţiune şi pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere reținut.

LĂSAȚI UN MESAJ