Share

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Pe 9 decembrie, poliţiştii ieşeni au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi, la un bărbat, de 34 ani, bănuit de tâlhărie calificată, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si   Asociația ”Evoluție în instituție” va PROTESTA la DIICOT: ”DIICOT este în stare să ne ARESTEZE și dacă BEM ceai de CÂNEPĂ”

Din cercetări a rezultat că, la data de 07 decembrie, acesta ar fi pătruns fără drept într-un imobil situat în mun. Iaşi, unde locuieşte o femeie, unde prin ameninţare ar fi constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, după care ar fi deposedat-o de un laptop şi două telefoane, iar apoi ar fi încuiat-o în baie.

Citeste si   Teme de ACTUALITATE pe agenda EUROPEANĂ vor fi discutate la Congresul USAMV IAȘI

În baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul, de 34 ani a fost condus la cercetări, iar în urma administrării probatoriului în cauză, faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore.

La data de 10 decembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   Prof Dr. Carmen DOROBĂȚ a INFIRMAT orice implicare a sa de natură POLITICĂ
Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.
De asemenea, în autoturismul folosit de bărbat au fost găsite cele două telefoane mobile susceptibile a fi sustrase de la femeie, o macetă, un baston telescopic, două bâte, două cuţite tip briceag şi un spray iritant lacrimogen.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsuilor legale care se impn.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ